Passledare

Annika Qvist
Annika är ett energiknippe, som inte bara leder pass i cardi intervall, utan även i UX upperbody och UX senior. Tidigare har hon även hållit i Hälsopunktens löp-pass. Hon är en inbiten löpare som åker på de flesta tävlingar och har sprungit maraton flera gånger.

Anna Askhem
Glad, positiv och energisk tjej som gillar fartfylld träning med styrka. Träning ska vara omväxlade med blandning av styrka och kondition. Anna hittar ni på core mix, bodypump och spinning.

Jonas Fredriksson
Kick och box

Daniel Ljungdahl
Kick och box

Tina Nilsson

Instruktör i UX intense och utmaningen.
Beskrivning: Variation, överraskningar och stora utmaningar vill Tina ge med sin träning. Fysisk och mental styrka, kondition och mycket energi i en härlig mix.

Fokus ligger på vad just DU kan prestera och nå för mål.  "Jag vill  och jag kan" är vårt mantra. Viljan övertalar kroppen att hålla ut - att orka det lilla extra. Tina peppar dig att nå över dina gränser, att orka sista biten och att upptäcka att DU KAN!!!

Sofia Engbe

Sofia leder pass i bodypump och spinning. Vad är hon för en typ av instruktör? Jo, träning har alltid varit en del av hennes liv och kommer så vara tills hon blir 150. Sofia gillar att inspirera människor och bli inspirerad. Musik, svett, gemenskap, entusiasm, engagemang och att ge järnet - det är grejen!

Zandra Jörnhov
Zandra har varit instruktör på Hälsopunkten sedan augusti 2014. Hon gillar att hålla igång och tycker om att blanda sin träning och att testa nya saker. Detta speglar av sig på hennes pass.

Passen där ni hittar Zandra som ledare är utmaningen, spin-core och bodypump.

Att träna i grupp är väldigt kul och man får en gemenskap där man uppmuntrar och stöttar varandra!