Passbeskrivning

CIRKELFYS

Ett roligt och utmanande kondition- och styrkepass som inleds med kort uppvärmning. Med bl a lösa viktplattor, skivstång och stepbräda arbetar vi därefter med 20 olika övningar  i tabataliknande intervaller (30/15) ståendes i en cirkel för att riktigt kunna utmana och peppa varandra. Vi kör totalt två varv och avslutar med en härlig stretch. Cirkelfys är ett pass för alla - var och en utgår från sin egen förmåga (och utmanar sig själv)!

SPIN 30

Till drivande musik tar instruktören med dig på en resa med både upp- och nedförsbackar däre passet kan vara behagligt ansträngande eller riktigt tufft beroende på hur mycket du vill trycka på.

SPIN 45 

Till drivande musik tar instruktören med dig på en resa med både upp och nedförsbackar där passet kan vara behagligt ansträngande eller riktigt tufft beroende på hur mycket du vill trycka på.

SPIN 60

Effektivt konditionspass på cykel. Här tränar vi både uthållighet och styrka.

SPIN CORE

Ett kombinationspass med 30 minuter spinning följt av 30 minuter coreträning, där mage, rygg och balans tränas. Funktionellt och effektivt.

SPIN-STYRKA 

Vi börjar med spinning 30 minuter och går sedan in i aerobicsalen och kör styrkedelen där i 30 minuter. Vi använder oss av olika redskap samt den egna kroppsvikten för att bygga upp styrkan i kroppen. Ett pass där man väljer hur tufft man vill att det ska bli.


 

YOGA

Ett yogapass med fokus på andning samt att hitta balans mellan anspänning och avslappning. Genom olika Pranayamas, andningsövningar och Asanas, fysiska övningar lär vi oss att skapa balans mellan kropp och sinne. Yoga passar dig som är nybörjare, men även du som är van yogi är välkommen. Cecilia Sjöstrand är nyutbildad Yogalärare och lär ut en blandning av Hatha och Yin Yoga, enkla övningar som du efter egen förmåga kan avancera. Ett pass som stärker dig och gör dig svettig samtidigt som du kommer ner i varv och lär dig slappna av.

KICK och BOX

Med inspiration av boxning och sparkövningar tränar vi kondition, koordination och teknikträning. På detta pass kan alla vara med efter egen förmåga och tidigare kunskaper.

UX

Ett crosstraining/cirkel-pass där du tränar styrka, kondition och uthållighet i UX-buren. På olika stationer kör vi igenom kroppens alla stora muskelgrupper och blandar detta med intensiva pulshöjare. Varje övning utförs i 45 sek varpå du har 15 sek vila. Vi jobbar med hög intensitet och tuffa utmaningar. Vi lär känna oss själva och testar våra gränser. Tillsammans pushar vi varandra framåt så att var och en kan slå sitt bästa jag. Ett UX-pass körs i 3 varv. 15 stationer/varv = 45 stationer. Mellan varje varv har vi ca 60 sek. återhämtning. OBS! Du kommer till passet uppvärmd!

UX-SENIOR (inga pass för närvarande pga corona)

Ett cirkel-pass där du tränar styrka, kondition och uthållighet. Övningarna är anpassade för dig som är +65 och uppåt. Alla kan vara med