ShapeRoll Original

ShapeRoll är en massagemaskin med roterande trärullar som bidrar till att forma din kropp, minska eller ta bort celluliter samt minska fettvävnad på mage, lår och skinkor. Den förnyar även balansen av hormonerna och nervsystemet.

Behandlingen tar 60 minuters där kroppen masseras samtidigt som det lymfatiska systemet och cirkulationen i kroppen stimuleras. Detta utföres genom olika övningar. Huden får en uppstramning, elasticiteten förbättras och hudens fuktighet ökar.


Vad gör ShapeRoll?
ShapeRoll ger förbättrad cirkulation, minskar celluliterna, minskar svullnader och ger bättre och slätare kroppskontur.ShapeRoll påverkar bindväven och underhudsfettet. På detta sätt öppnas blod – och lymfkärl upp i huden och underhudsfettet. Cirkulationen kommer igång rejält och på så sätt minskar man eventuella vätskeansamlingar som kan finnas här. 

Slaggprodukter och gift dräneras ut och försvinner. 
Behandlingen påverkar också fettcellerna att komma i lipolys, vilket betyder att de släpper ifrån sig lagrad energi. På detta sätt minskas fettcellerna i omfång och fettdepåerna krymper. 
Detta främjar en fortsatt bättre cirkulation och ett långvarigt resultat. Collagen och elastin i huden påverkas också positivt och detta leder till en smidigare och fastare hud.

Instruktör: Julia Lindstrii

julia@halsopunkten.se

Bokningsregler

Bokning sker via Zoezi, passbokning- kategori Shaperoll. 

Första gången du skall använda shaperollern måste du boka en introduktion på 45 minuter. Förfrågan om introduktions tider görs här

Du bokar för hel timme men kan välja kortare program. Program finns för
18 minuter, 40 minuter och 50 minuter.

Vi försenad ankomst skall progammet anpassas så att det ej överstiger bokad timme. 

Avbokningar måste göras senast 12 timmar innan.

Rummet skall vara lämnat senast 5 min innan bokningstiden utgår.

30:- debiteras om bokad tid ej används.

Introduktion

Observera att det krävs en introduktion om Du aldrig använt ShapeRoll tidigare! Tillsammans går vi igenom hur du på rätt sätt använder dig av ShapeRoll. Du måste alltså boka en intro första gången, därefter bokar man och går på egen hand.

Pris för introduktionen är 95:-   Vid köp av något av våra ShapeRoll kort så ingår en introduktion.